fbpx

17 кристали за защита на дома: Препазете дома си от лоша енергия

Share on facebook
+Facebook
Share on whatsapp
+WhatsApp
Share on pinterest
+Pinterest
Share on email
+Email
скъпоценни камани кристали минерали за предпазване и защита на дома

Има много различни начини за практикуване на самозащита и грижа за себе си. Един от начините, по които можете да поемете контрола върху енергийната безопасност и защита на дома си, е като използвате дара на земята – кристалите за защита.

Съставихме списък на най-добрите камъни и кристали, които са най-подходящи за защита от всякакви нежелани енергии. Продължете да четете, за да разберете повече за това какво представляват, какво могат да направят и как да ги използвате.

 • Нашите домове могат да поглъщат енергия и емоции
 • Превърнете дома си в свещено пространство
 • Използвайте кристали, за да създадете защитни граници

Вашият дом е вашето убежище и трябва да бъде свещено пространство с подхранваща енергия. Винаги е надежда да изградите дом, който осигурява защитна аура и ви извисява всеки път, когато прекрачите прага. Тъй като светът навън понякога може да изглежда хаотичен и изтощителен, помага да имате място, което осигурява нежно и лечебно уединение. Да почитате дома си означава да почитате и себе си, като си осигурите пространство, в което да презаредите батериите, да си починете спокойно и да се изключите от външния свят.

Кристали за защита и положителна енергия

Кристалите могат да ви помогнат да поставите защитни граници, да държите негативната енергия настрана и да създадете пространство, което да прелива от любов, успокояваща енергия и творчески дух. Ние влагаме любов в домовете си, за да ги превърнем в красиво пространство, но всички знаем, че визуалното и духовното не винаги съвпадат. Нашите домове могат да попиват енергия и тъй като домовете могат да бъдат пространства на сълзи, разочарование, променливи емоции и дори на посетители, които внасят своите вибрации през вратата, вашият дом може да започне да понася тежестта на цялата тази натрупана енергия. Ето защо е толкова важно да си възвърнете това пространство и тук кристалите могат да помогнат. Винаги готови за промяна и пролетно почистване, ние разполагаме с най-добрия набор от кристали за дома, които да внесат нова перспектива в пространството ви.

 • Черен турмалин за защита на прага от лоша енергия
 • Ахат за перфектни разговори с възглавницата и сладък сън
 • Чист кварц за превръщане на дома ви в свое собствено табло за настроение
 • Розов кварц за любяща енергия и състрадание
 • Цитрин за късмет и слънчеви вибрации през зимните месеци
 • Аметист за спокойно пространство
 • Селенит за внасяне на светлина
 • Карнеол за изграждане на творческо пространство
 • Авантюрин за укрепване на семейните връзки и като помощно средство за учене
 • Лапис лазули за работа насън и борба с психически атаки
 • Пирит за защита и златни идеи
 • Хематит за предпазване на дома от токсични вещества
 • Опушен кварц за разсейване на лошата енергия
 • Лабрадорит за свободна и лесна комуникация
 • Аквамарин за бързо съживяване при навлизане във водата
 • Обсидиан за преместване на застояла лоша енергия и защита от психически атаки
 • Оникс за излизане от болезнено пространство

Сега нека разгледаме всеки от тях и техните индивидуални правомощия и предимства.

1) Черен турмалин

Защитен и заземяващ, черният турмалин е страхотен камък за изпращане на негативните вибрации през вратата. Този дълбоко лечебен скъпоценен камък поглъща лошото настроение и гарантира, че всеки път, когато влезете в дома си, ще се чувствате защитени, заземени и в пълна безопасност, за да бъдете точно такива, каквито сте.

Поставете черния турмалин близо до вратите и прозорците, за да почувствате пространството си защитено от всички, които влизат, и от енергията, която те могат да донесат.

2) Ахат

Синият дантелен ахат е изключително успокояващо средство за внасяне в дома. Като камък за гърлената чакра той насърчава общуването и излъчването на спокойствие. Синият дантелен ахат също така е много гладък, когато става въпрос за нежни вибрации на стрес, което означава, че насърчава почивката и релаксацията.

Поставете синия дантелен ахат в спалнята си, ако искате да засилите връзката и комуникацията си. Този пищен и прекрасен син скъпоценен камък само ще улесни сърдечните разговори с възглавницата, но и ще ви унесе в най-сладкия сън.

3) Ясен кварц

Почистете пространството си и настройте фокуса си с помощта на майстора лечител камъка Clear Quartz. Този бистър камък е идеален за програмиране на вашите желания и желания, което означава, че всички вибрации, които искате да притежава вашият дом, могат да се проявят в реалността.

Ясният кварц е задължителен за всеки дом и трябва да бъде поставен във всяка стая и пространство за тези, които искат да насочат положителна енергия и да запазят дома си като убежище.

4) Розов кварц

Камъкът на любовта е пропит с нежна енергия и лъчисто състрадание. Ако домът ви понякога прилича на бойно поле, Розовият кварц е тук, за да излекува сърцата на всички и да ги отвори. Той изпълва всеки сантиметър от пространството със съпричастност, доверие и изцеление – гарантирайки, че грижовните вибрации са прибрани във всеки ъгъл.

Използвайте розов кварц, за да потушите напрежението и споровете в дома си, ако вие и тези, които живеят с вас, се намирате в буря от напрежение. Тъй като животът е малко по-затворен от обикновено, съвсем естествено е хората да си лазят по нервите. Розовият кварц улеснява сближаването и красивите връзки, като превръща пространството ви отново в любовно гнездо.

5) Цитрин

За всички, които искат да внесат безкрайно слънце в живота си, Цитринът е великолепният сияен скъпоценен камък за вас. Този камък с позитивно мислене веднага ви зарежда с добро настроение и помага за привличането на късмет, изобилие и пари направо към вратата ви.

Ако искате да внесете божествена доза витамин Д в дома си, Цитринът е тук, за да се погрижи слънцето винаги да грее вътре. Това е страхотен камък за внасяне в дома ви и през мрачните зимни месеци, особено за тези, които имат нужда от помощ при сезонно афективно разстройство.

6) Аметист

Един от най-красивите камъни за спокойно мислене, камъкът Аметист е за изтръскване на праха на стреса и тревожността и за да сте сигурни, че се чувствате силни, спокойни и свързани с духовната си същност.

Камъкът Аметист е страхотно допълнение към домашните ви кристали, особено за тези, които са на духовен път към приемане на висшата си същност и които се интересуват от подхранване на психичните връзки.

7) Селенит

Селенитът е тук, за да внесе светлина и блясък във вашето пространство. Този сатенен искрящ камък знае как да изчисти блокираната и лоша енергия и да замени тези влажни и тежки усещания с високи плаващи вибрации.

Винаги, когато пространството ви се чувства тъмно и мрачно, кристалът селенит може да бъде носител на светлина, приветствайки не само естествената светлина, но и усещането за светлина, което идва отвътре.

8) Карнеол

Карнеолът е лъчиста енергия и топли вибрации на всяка крачка. За тези, които искат домът им да бъде изпълнен със звуците на смях, творчество и подхранващия комфорт на самоуважението, този камък определено заслужава място в офиса или в дома ви.

Призовете карнеола и го поставете на южната страна на къщата. Това е мястото, когато искате да поканите изобилието да влезе направо в дома ви. За тези, които искат да вплетат повече творчество в своя свят, западните ъгли на къщата ще дадат тласък на артистичното сърце.

9) Авантюрин

Камъкът на възможностите предизвиква доста вълнения и за това има основателна причина. Авантюринът е изпълнен със сияйни свойства. Авантюринът е не само камък, който успокоява разтревоженото сърце, но също така се смята, че укрепва връзките между любимите хора и разрушава негативната енергия. Авантюринът е и страхотно помощно средство за учене, тъй като подпомага паметта и фокуса.

Поставете го в споделени пространства, за да насърчите здравословното взаимодействие със семейството или приятелите. Можете също така да го поставите в офиса си или навсякъде, където сте склонни да учите, за да позволите на този камък да овладее вниманието ви и да ви държи свързани с поставената задача.

10) Лапис лазули

От древни времена лапис лазули се използва като щит за защита от психически атаки. Благодарение на магнетичната си цветна магия и царствените си положителни вибрации този камък не само е бил твърд фаворит на кралските особи и артистите, но и умее да внася емоционален баланс и може да бъде страхотен камък за използване в работата със сънища.

Поставете го в дома си винаги, когато искате да се предпазите от енергийни вампири, или ако го използвате за работа със сънища и откриване на други царства, поставете го под възглавницата си и оставете мистичния среднощно син камък да ви води.

11) Пирит

Силен и стабилен и тук, за да ви помогне да увеличите късмета си – било то в здравето, богатството или просто да живеете в светлината на чистата мисъл, пиритът е чудесно допълнение към вашия дом. Този искрящ златен скъпоценен камък знае как да изпрати лошите вибрации, а на мястото на негативността замества изобилие, късмет  и върховно чувство за благополучие.

Пиритът може да бъде поставен навсякъде в дома, но той може да предизвика най-голям възторг по отношение на творческата енергия, златните идеи и късмета, когато е поставен в студиото или домашния ви офис.

12) Хематит

Богат на желязо и вечно скъпоценен, хематитът отдавна се свързва с идеите за магия и сила. Счита се, че този камък е страхотен за ума, тъй като помага да придобиете смелост и сила на волята и да останете здраво стъпили на земята и извън обсега на всякакви негативни вибрации.

Хематитът е тук, за да спаси положението по всякакъв начин. Той е камък-герой и обича да нахлува и да ви спасява от отпечатъка на всичко, което може да ви повлече надолу. Той е и отличен камък за концентрация, така че не забравяйте да го имате наблизо, когато се захващате за работа.

13) Опушен кварц

Опушеният кварц умее да събира цялата негативна излишна енергия и да я разтваря в земята. Мощен със своите заземяващи свойства, опушеният кварц може да се използва, за да освободи място за по-позитивно мислене, тъй като когато задръстваме главите и пространството си с натрапчива негативност, това не оставя място за други неща.

Обърнете се към опушения кварц, когато усетите, че зоната ви се нуждае от разтърсване. Понякога негативното ни говорене за себе си може да се разпространи във физическото ни пространство и тогава имаме нужда от опушен кварц, който да улови тази енергия и да я разсее.

14) Лабрадорит

Лабрадоритът може и да притежава мистични свойства, но със сигурност знае как да ви държи привързани към чувството ви за себе си. Този камък е страхотен в насърчаването на по-дълбока връзка с вътрешната ви същност и също така подхранва ясен поток с третото ви око и гърлената чакра. Това може да превърне домашното ви пространство в оазис на общуването, където можете свободно да изразявате себе си без ограничения.

Ако се борите с общуването и искате да си обособите възвишено безопасно пространство, в което можете да мълчите и да размишлявате, без да се чувствате длъжни да преглъщате думите си, лабрадоритът дава възможност за това лесно изразяване.

15) Аквамарин

За какво служи: Казват, че моряците пъхали аквамарин в джобовете си, за да се спасят от удавяне. Ако вашият дом е вашият кораб, то наличието на Аквамарин на палубата може да ви осигури необходимата защита от нарастващите приливи и отливи. Този камък може да ви води безопасно. Той е вечно мирно присъствие и може да донесе бързо съживяване на всички, които се чувстват сякаш се носят по вода.

Това е още един чудесен камък за спалнята, тъй като неговите меки и хармонични вибрации ни изпращат направо в страната на съня. Той също така е чудесен за бързо справяне с токсични ситуации, така че всички стресови фактори могат да бъдат изключени.

16) Черен обсидиан

Роден от суровата енергия на земята, черният обсидиан е разтопена магия. Този скъпоценен камък притежава и мощни защитни свойства и може да осигури щит срещу лоши вибрации и дори психически атаки.

Друг страхотен камък, който може да поставите на входа на дома си, този скъпоценен камък бързо улавя всички енергийни сили, които внасят лошото, и гарантира, че всяка заседнала негативна енергия се обработва, преживява и след това се измества напълно от пространството.

17) Оникс

За какво служи: Ако сте склонни да внасяте много нервна енергия вкъщи, ониксът може да бъде скъпоценният камък, от който се нуждаете, за да създадете защитна бариера на входната врата. Този камък е страхотен за премахване на страхове и фобии, за лекуване на стари рани и за насърчаване на внимателна медитация, щастие и късмет.

Ако преминавате през период на скръб или промяна, ониксът може да бъде добър камък в дома ви, тъй като той нежно ви помага да преодолеете мисловни модели или решения, които биха могли да ви задържат в пространството на дълбока болка и травма.

Как да използвате тези мощни кристали

Сега, когато вече знаете кои мощни кристали могат да донесат изцеление и сигурност в дома ви, има няколко различни начина, по които можете да ги използвате. Независимо дали ще се възползвате от практиката на Фън Шуй, или ще изградите олтари в свещени пространства, целта е да очертаете линия в пясъка, където лошата енергия не може да премине прага. Ето няколко кратки съвета за използване на кристалите за поддържане на добри вибрации.

 1. Поставете камъните си на первазите на прозорците, на вратите и на входните точки на дома си, за да сте сигурни, че всички лоши вибрации бързо ще бъдат погълнати, преди да влязат в него.
 2. Изградете олтари с тамян, кристали и всякакви други положителни енергийни икони, за да създадете свещено пространство в дома си.
 3. Не забравяйте да почиствате и изчиствате кристалите си, тъй като в тях може да се натрупа лоша енергия, която да ги накара да заекват и да не бъдат в пълната си сила.
 4. Създайте кристална решетка и използвайте визуализация, за да си представите защитен щит, който обгражда домашното ви пространство и държи отрицателните влияния твърдо навън.
 5. Поставете скъпоценните си камъни до всички лаптопи или технологии, за да се предпазите от електромагнитен смог и всякакви странични ефекти.
 6. Други лечебни камъни, които внасят позитивизъм в дома, са кианит, флуорит и шунгит.

Заключение

Тези защитни камъни са свързани с изграждането и защитата на пространството, което искате да обитавате. От съществено значение е да имаме собствена стая, място, което кипи от собствената ни енергия, и място, което е уникално за нас. Наличието на такъв вид пространство, свободно от вибрациите и нежеланите енергии на другите, ни помага да опознаем себе си, помага ни да повишим самоуважението си и да се свържем с автентичните си елементи, а също така помага да подхранваме здравословни взаимоотношения и граници с другите. Когато внасяте защитни кристали в дома, вие не просто защитавате външно място, а пазите вътрешността на самата си душа.

Често задавани въпроси за защита на дома

Как да използваме кристали за защита?

Ако искате да се обградите със защитна светлина, тогава най-доброто нещо, което можете да направите, е да носите своите кристали за защита. Носенето на защитни скъпоценни камъни може да гарантира, че никакви лоши вибрации няма да преминат през тях. Можете също така да поставите защитните си кристали в дома на вратите и входовете, за да спрете навлизането на отрицателна енергия във вашето свещено пространство.

Какво представляват кристалите за защита?

Защитните кристали обикновено са скъпоценни и естествени камъни, които са известни с това, че притежават защитна енергия. Сред тях могат да бъдат черният турмалин, обсидианът, хематитът, ониксът, пиритът и опушеният кварц, които се славят с това, че не допускат негативна енергия. Можете също така да се радвате на мир и защита от други камъни като розов кварц, аметист, цитрин, селенит и др.

Какъв цвят кристал е за защита?

Обикновено черните кристали са известни като едни от най-силните камъни за защита. Това е така, защото тези скъпоценни камъни обикновено са силни и стабилни, когато става въпрос за задържане на негативната енергия настрана. Те също така могат да помогнат да направите аурата си невидима за токсични същности, които може да искат да причинят неприятности във вътрешния ви дом.

Как да зареждаме кристали за защита?

Кристалите за защита може да се нуждаят от зареждане малко повече от обикновено, тъй като са заети да вършат голяма работа и да изчистват лошата енергия. Тъй като тези камъни често осигуряват щит срещу негативността, поддържането им почистени и заредени е още по-важно. Можете да заредите тези кристали, като ги оставите на лунна светлина или в присъствието на други зареждащи скъпоценни камъни като селенит и чист кварц.

Аметистът защитен кристал ли е?

Аметистът е защитен кристал. Този супер успокояващ и силно енергиен скъпоценен камък е невероятен в това да държи настрана тревожните или негативните мисли и чувства. Аметистът може да ви помогне да се чувствате силни, спокойни и балансирани дори когато се вслушвате в призива на висшия си Аз.

Кой кристал предпазва от духове?

Ако искате да се предпазите от нежелани духове, тогава можете да се обърнете към големите и мощни кристали защитници като обсидиан, черен турмалин, оникс и шунгит. Тези камъни могат да създадат силово поле около вас и ще ви предпазят добре от външно влияние и негативна енергия. Опушеният кварц също може да предпазва от духове, тъй като предлага спокойни вибрации и повишава вътрешната ви сила. Перидотът също може да бъде светлина срещу мрака, а аметистът ни поддържа благословен с висша енергия и изцеление, независимо срещу какво сме изправени.

Какъв кристал да носите за защита?

Ако искате да носите кристали за защита, можете да избирате измежду много. Всички кристали имат някаква защитна сила, така че видът, който ще изберете, наистина зависи от това каква защита търсите. Като цяло кристалите за защита включват черен турмалин, хематит, оникс, черен обсидиан и ахат. Можете също така да разгледате прозрачен кварц, розов кварц, цитрин, селенит, авантюрин, опушен кварц и лапис лазули.

Кои кристали предпазват от ЕМП?

Най-добрите кристали, които предпазват от негативните странични ефекти на електромагнитната мъгла, включват хематит, черен турмалин, шунгит, пирит, цитрин и розов кварц. Просто носете тези камъни върху тялото или ги поставете до електрониката си, за да запазите страничните ефекти на ниско ниво.

Кой е най-силният кристал за защита?

Шунгитът е един от най-силните кристали за защита. Този тъмен минерал е чист въглерод и има дълга история на защита и изцеление. Той може лесно да се справи с лошото настроение, умее да събира и изчиства тежка енергия, а също така може да ви предпази от въздействието на електромагнитните полета. Черният турмалин също е добър защитен камък, който може да трансформира тревожните чувства, да блокира ЕМП и да премахва лошите вибрации.

Могат ли кристалите да ви предпазят от ЕМП?

Да, кристалите могат да свършат невероятна работа, когато става въпрос за защита от страничните ефекти на ЕМП. Някои хора са чувствителни към електромагнитната мъгла и тя може да предизвика чувство на умора, повишена тревожност, раздразнителност, главоболие, проблеми със съня и др. Носейки кристали или държейки ги наблизо, можете да създадете енергийно силово поле, което ЕМП трудно ще пробие.

Кой кристал предпазва от негативна енергия?

Черният турмалин, черният обсидиан, ониксът и шунгитът са чудесни камъни, които ви предпазват от негативна енергия. Тези камъни не само държат лошите вибрации настрана, но също така са добри за заземяване и могат да се използват за укрепване на кореновата чакра, която е един от най-важните камъни за задействане на инстинкта ни за оцеляване и за запазване на стабилността ни, независимо от хаоса, който се случва около нас.

Кои кристали защитават?

Някои от кристалите, които са най-известни с уменията си да защитават, включват черния турмалин, известен със способността си да блокира отрицателната енергия и по-специално психическите атаки. Обсидианът също е известен с това, че прекъсва нездравословните вибрации и изчиства токсичните мисловни модели. Аметистът също може да предпазва от чувство на претоварване, а чистият кварц е известен като майстор-лечител и мощен усилвател, което означава, че може да увеличи мощността на пречистващите енергии.

Кои кристали ви предпазват от радиация?

Ако търсите кристали, които да ви предпазят от замърсяването на околната среда и радиацията, тогава ви трябват камъни, които имат силна репутация, че са устойчиви на ЕМП. Този вид камъни обикновено са с високо съдържание на желязо и имат пречистващи сили. Тези видове кристали включват черен турмалин, черен обсидиан, шунгит, оникс, джет и други тъмни скъпоценни камъни. Поставете тези скъпоценни камъни в близост до всякакъв вид технология или носете върху тялото си, за да се поддържате обградени в защитна светлина.

Кой кристал за защита?

Има много кристали, които можете да изберете за защита. Ако искате солиден универсален защитник, обърнете внимание на тъмните заземяващи кристали като черен турмалин, черен обсидиан и оникс. Ако искате кристали, които защитават чрез по-ярка положителна енергия, можете да потърсите Цитрин и Розов кварц или Аметист, които защитават чрез високи вибрации, любов и топлина. Можете също така да погледнете към опушения кварц, който превключва лошата енергия в нещо по-ярко и призовава кристали, които насърчават увереността и общуването (помагат ви да бъдете свой собствен защитник), като карнеол или лапис лазули.

Как кристалите ви защитават?

Кристалите могат да ви предпазят, тъй като имат високи вибрации, които излъчват положителни, ярки, възвисяващи и лечебни вибрации. Това помага на тялото, ума и душата ви да намерят пространство, баланс и хармония, което създава среда, по-съгласувана с положителната енергия. Някои кристали имат и високо съдържание на желязо и пречистващи сили. Тези видове скъпоценни камъни могат ефективно да покрият аурата ви и да създадат безопасно убежище около вас, което държи токсичната или всякакъв вид негативна енергия заключена навън. Тези камъни могат да се поставят и в дома на входните врати, така че негативната енергия да не може да влезе.

Как да си направим кристална мрежа за защита?

Кристалната решетка за защита може да ви помогне да се предпазите, да проявите желанията си и да се доближите до целите си. Ако искате да направите кристална решетка за защита, трябва да изберете камъни, които са известни със защитните си свойства, като черен турмалин, черен обсидиан, шунгит и др. Можете също така да изберете форма на решетката, известна и със защитните си сили – например квадратът е добър за поставяне на граници. Не забравяйте първо да почистите пространството си и след това да поставите решетката и камъните с намерение. Активирайте кристалната си решетка, като произнесете намерението си.

Кой кристал предпазва от 5g?

Кристалите, които ви предпазват от електромагнитни полета, могат да ви предпазят и от 5G. Видовете скъпоценни камъни, които предпазват от негативните странични ефекти от технологиите, включват хематит, пирит, шунгит, черен турмалин, черен обсидиан, а дори цитринът и розовият кварц също могат да помогнат.

Кой кристал предпазва от зло?

Ако искате чудесен универсален кристал за предпазване от всички нюанси на злото, тогава Черният турмалин е камъкът, от който се нуждаете. Създавайки силово поле около аурата ви, този скъпоценен камък гарантира, че нищо негативно не може да премине през него. Аметистът също е богат на положителна енергия и ще поддържа високите ви вибрации в духовен, емоционален и физически план, което естествено ви предпазва от злини. Опушеният кварц може да предпази и от травматични спомени.

Кой кристал ви предпазва от негативна енергия?

Черен обсидиан, черен турмалин, шунгит и оникс – всички черни камъни са невероятни в това да помагат за поглъщането на негативната енергия и да придават положителен характер на нещата. Те не само помагат за поглъщането на лошата енергия, но и могат да помогнат за предотвратяване на приближаването на лошата енергия до вас. Цитринът също е добър помощник за поддържане на енергията ви топла и чиста, а розовият кварц също гарантира, че всички любящи вибрации текат към вас.

Кои кристали защитават емпатите?

Емпатите може да искат да се обърнат към защитни кристали, които да им помогнат да запазят силни емоционални граници. Някои кристали, които работят добре за емпатите по отношение на запазването на тяхната твърдост и безопасност, включват черен турмалин, розов кварц за грижа за себе си, лапис лазули за по-добра комуникация, ахат за твърда земна енергия, хематит за предпазване от претоварване и малахит заради неговата устойчивост.

Какви кристали защитават вашия дом?

Посрещнете кристалите в дома си за защита, хармония и за да държите отрицателните вибрации настрана. Някои от най-добрите кристали за задържане на лошата енергия навън са черен обсидиан, оникс, хематит и черен турмалин. Можете да поставите тези камъни на входните точки в къщата си, за да държите негативната енергия навън. Можете също така да приемете в дома си Цитрин, Розов кварц и Аметист, за да поддържате положителни вибрации и баланс. Лабрадоритът също може да насърчи добрата комуникация, а селенитът носи светлина.

Как кристалите предпазват от ЕМП?

Кристалите, които са подходящи за защита от страничните ефекти на ЕМП, обикновено се избират, защото имат богати на желязо свойства и също така са узрели за енергията на пречистването. Това означава, че те могат ефективно да блокират навлизането на отрицателни енергии в тялото, ума и душата и дори ако лоша енергия все пак се промъкне, тя е в състояние да бъде неутрализирана и пречистена.

Как да носите кристали за защита?

Един от най-добрите начини за носене на кристали за защита е да се уверите, че тези камъни се намират близо или директно върху кожата. Директният контакт с кожата означава, че камъните за защита са в състояние да синхронизират вибрациите, могат да изпратят изцеление там, където е необходимо, а също така могат да подредят чакрите ви. Гривните със скъпоценни камъни са един от най-добрите методи, тъй като те бият срещу пулса, но можете да се насочите и към колиета, пръстени и дори обеци със скъпоценни камъни.

Какви кристали са подходящи за защита по време на пътуване?

За малахита се казва, че е камъкът-защитник на пътешествениците, което означава, че всеки, който предприема пътуване, трябва да опакова този зелен тъмно завихрен камък в раницата си. Ако малахитът не отговаря на вашето настроение, можете да потърсите и лабрадорит, тъй като той ви помага да се доверите на интуицията си. Лунният камък също ви помага да се ориентирате, а аметистът е спокоен сън, който ще ви държи в равновесие и безопасност, когато сте на път.

Ние сме Блума – малка семейна компания, която планирахме през 2018. Много ни радва това, че не само работим за себе си, а и че цялото ни семейство работи в тандем.

Последвай ни
Скорошни статии

Когато купувате чрез връзки на нашия сайт, може да спечелим партньорска комисионна.

Виж нашите подаръци

Сподели статия:

Share on facebook
+Facebook
Share on whatsapp
+WhatsApp
Share on pinterest
+Pinterest
Share on email
+Email

Нямяш време? Свали тази статия и я разгледай офлайн по-късно.

Харесваш статиите? Не изпускай нито една!

Само ни кажи до кого да ги пратим!

Close Menu